Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yılan balığı görmek

Rüyada denizde yılan balığı görmek

Rüyada denizde yılan balığı görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yılan balığı gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, komşular veya akrabalar hayatınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunabilir.

Rüyada denizde yılan balığı görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş yılan balığı görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yılan balığı görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada büyük yılan balığı görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın balığı yediğini görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yılan balığı görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yılan balığı görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan balığı yakalamak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments