Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan balığı görmek

Rüyada yeşil yılan balığı görmek

Rüyada yeşil yılan balığı görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan balığı gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Rüyada yeşil yılan balığı görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada balık şeklinde yılan görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada suda yılan balığı görmek işlerin hafifleyeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın balık olduğunu görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yılan balığı görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işaret eder.

Rüyada yılanla balık görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, şansın kapanacağına işaret eder.

Rüyada yılanın balığı yediğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments