Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yılan balığı görmek

Rüyada büyük yılan balığı görmek

Rüyada büyük yılan balığı görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yılan balığı gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada büyük yılan balığı görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki büyük balık görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük balık satın almak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük balıktan korkmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, takdir toplayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık kafası görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, müjdeli haberler alınacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada büyük siyah balık görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve çok balık görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments