Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yılan balığı görmek

Rüyada suda yılan balığı görmek

Rüyada suda yılan balığı görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kavgaların büyüyeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulmaktadır.

Rüyada suda yılan balığı gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada suda yılan balığı görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sığ suda balık tutmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada suda büyük balık görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak suda balık yakalamak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulur.

Rüyada kirli suda balık görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda balık görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda canlı balık tutmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen balık görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments