Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yılan balığı görmek

Rüyada pişmiş yılan balığı görmek

Rüyada pişmiş yılan balığı görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş yılan balığı gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada pişmiş yılan balığı görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada pişmiş balık tutmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş balık yedirmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kötü sözler duyacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada pişmiş balık eti görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, ekmeğinin azalacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına yorulur.

Rüyada pişmemiş balık yemek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş büyük balık yemek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Rüyada pişen balık görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments