Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yangın görmek

Rüyada denizde yangın görmek

Rüyada denizde yangın görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, işlerinin düzene gireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada denizde yangın gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada denizde yangın görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev yangını söndürmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalettir.

Rüyada evde yangın görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangının içine girmek eğlenceli ortamlara gireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık yangını görmek duygularının karşılığını alamayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangını söndürmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yangına gitmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments