Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangının içine girmek

Rüyada yangının içine girmek

Rüyada yangının içine girmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada yangının içine girmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Rüyada yangının içine girmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işinde verimsiz olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada yangına girmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, başarı kaydedeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yangın çıkartmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrik yangını görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, edilen duaların kabul olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada yangından kaçmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada yangına su atmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yangın merdiveninden inmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments