Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangına gitmek

Rüyada yangına gitmek

Rüyada yangına gitmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, düşmanlıkların biteceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yangına gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada yangına gitmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yönetici makamına geleceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta yangın görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın tatbikatı görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kazancın düşeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangını hortumla söndürmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulur.

Rüyada yangını izlemek stresin ve üzüntülerin biteceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada yangından bebek kurtarmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, başarılarının azalacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem ve yangın görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments