Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yangın görmek

Rüyada evde yangın görmek

Rüyada evde yangın görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, değer göreceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yangın gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada evde yangın cıkmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev yangını söndürmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada evdeki yangını söndürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bütçesinin küçüleceğine işaret eder.

Rüyada evde yangın görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir evde yangın görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evde yangın çıkarmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evde yangın söndürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments