Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum tsunami görmek

Rüyada hortum tsunami görmek

Rüyada hortum tsunami görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, mali krize gireceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortum tsunami gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada hortum tsunami görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, aile içinde saadetinin artacağına alamet eder.

Rüyada tsunami dalgası görmek hayallere kavuşulacağına, iftiraya uğrayacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada tsunamiye kapılmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, kırılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Rüyada tsunami ve deprem görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tsunami altında kalmak endişe veren durumların düzeleceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada rüya tabiri tsunami görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tsunamiden kurtulmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada denizde tsunami görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments