Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt üstü düşmek

Rüyada sırt üstü düşmek

Rüyada sırt üstü düşmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt üstü düşmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada sırt üstü yere düşmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet eder.

Rüyada sırt üstü düşmek düşünmeden hareket edeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek ününün çoğalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kafa dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada sırt üstü namaz kılmak canını ve malını hiçe sayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada sırt üstü yatmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments