Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa sırt üstü düşmek

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, başarı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Rüyada sırt üstü düşmek herkesin şaşırtılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt üstü yere düşmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına yorulur.

Rüyada sırt üstü uçmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kazancının günden güne arttıracağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments