Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini nur yüzlü görmek

Rüyada kendini nur yüzlü görmek

Rüyada kendini nur yüzlü görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Rüyada kendini nur yüzlü gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek makbul olmayan işler yapacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada nurlu yüz görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini nur yüzlü görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, geçiminin kolaylaşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bahtının açık olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments