Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurlu kapı görmek

Rüyada nurlu kapı görmek

Rüyada nurlu kapı görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, problemlerinin biteceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına yorulur.

Rüyada nurlu kapı gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada nurlu kapı görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret eder.

Rüyada evde nur görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada nurlu insanlar görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada nurlu dede görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada nur yağdığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments