Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde mezar görmek

Rüyada denizde mezar görmek

Rüyada denizde mezar görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevinç ve sürura delalet etmektedir.

Rüyada denizde mezar gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada deniz kenarında mezar görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Rüyada denizin içinde mezar görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada deniz içinde mezar görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işarettir.

Rüyada mezarlık ve deniz görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde mezar görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölü mezar görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünden geçmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments