Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü mezar görmek

Rüyada ölü mezar görmek

Rüyada ölü mezar görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kazancın katlanacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü mezar gördüyseniz:

  • İlişkinizi, kariyerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda kesin adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada mezardaki ölüleri görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada ölüyü mezarda görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün mezarını açık görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada mezar ve ölüler görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına yorulur.

Rüyada ölüyü mezara koymak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir ölünün mezarını görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, olaylı günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments