Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kenarında mezar görmek

Rüyada deniz kenarında mezar görmek

Rüyada deniz kenarında mezar görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, şansının bahtının açılacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında mezar gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada deniz kenarında mezar görmek şansın önünün kesileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yol kenarında mezar görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına yorulur.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kenarında oturmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık kenarından geçmek parasının ve makamının artacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, geçecek güzel bir ömre inanılır.

Rüyada dere kenarında mezar görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kenarına taşınmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında ateş görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments