Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazıcı melek görmek

Rüyada yazıcı melek görmek

Rüyada yazıcı melek görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, gelirinin çoğalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, şerefe ve izzete, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Rüyada yazıcı melek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada melek yazısı görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işarettir.

Rüyada yazıcı melek görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, diplomalı kimse olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada melek ismi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine yorulur.

Rüyada meleklerden haber almak işinin gücünün de rast gideceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendini melek olarak görmek alkış alacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada meleğin konuştuğunu görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil melek görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, iftiraya uğrayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments