Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte mahsur kalmak

Rüyada yüksekte mahsur kalmak

Rüyada yüksekte mahsur kalmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sermayesini kaybedeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, mekân değiştireceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işarettir.

Rüyada yüksekte mahsur kalmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak hayata karşı bakışının değişeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulur.

Rüyada binada mahsur kalmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta mahsur kalmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine işarettir.

Rüyada mahsur kalmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, günahlarından tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments