Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda mahsur kalmak

Rüyada çatıda mahsur kalmak

Rüyada çatıda mahsur kalmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Rüyada çatıda mahsur kalmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hasta ise şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kötü günlerin geride kalacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulur.

Rüyada odada mahsur kalmak planlarının bozulacağına, durulacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak işinin gücünün de rast gideceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evde mahsur kalmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada dağda mahsur kalmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments