Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuğu görmek

Rüyada kuğu görmek

Rüyada kuğu görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kuğu gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kuğu yavrusu görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına yorulur.

Rüyada biblo kuğu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Rüyada gölde kuğu görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuğu görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada beyaz kuğu görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kuğular görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kazancının günden güne artacağına, her geçen gün sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kuğu görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments