Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kelebek görmek

Rüyada denizde kelebek görmek

Rüyada denizde kelebek görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, geçim derdi çekeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, adını işiyle duyuracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada denizde kelebek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Rüyada denizde kelebek görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kelebekler görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek şekli görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, feraha ermeye rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek resmi görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek kurdu görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebekle uçmak insanlara iş öğreteceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments