Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek kurdu görmek

Rüyada kelebek kurdu görmek

Rüyada kelebek kurdu görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, aşama göstermeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek kurdu gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda size yardımcı olabilecek kişiler söylediklerinizi dinlemek isteyebilir.

Rüyada kelebek kurdu görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kurt kelebek görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek yakalamak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, cesaretinin yerine geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek resmi görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet eder.

Rüyada güve kelebekleri görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, zorluklarını aşacağına, emeklerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada saçta kelebek görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek dövmesi görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments