Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek şekli görmek

Rüyada kelebek şekli görmek

Rüyada kelebek şekli görmek yüceltileceği sözler duyacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek şekli gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek şekli görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işarettir.

Rüyada kalp şeklinde pasta görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kazancının günden güne çok artacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada odanın şeklini değiştirmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, endişelerinden kurtulacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına inanılır.

Rüyada insan şeklinde cin görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa şekli görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç şeklini değiştirmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada dikdörtgen şekli görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments