Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek resmi görmek

Rüyada kelebek resmi görmek

Rüyada kelebek resmi görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek resmi gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Rüyada kelebek resmi çizmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kelebek resmi görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek konduğunu görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçta kelebek görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kişinin hayatının değişeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek çok iyi mevkilere geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kelebekli yüzük görmek rahata kavuşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kelebek kolyesi görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments