Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebekle uçmak

Rüyada kelebekle uçmak

Rüyada kelebekle uçmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, parasının azalacağına yorulur.

Rüyada kelebekle uçmak gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada kelebekle uçmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek gibi uçmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet etmektedir.

Rüyada kelebek olup uçmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kelebek kozası görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kelebekli toka görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada denizde kelebek görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kelebekler görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kelebek makarna görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments