Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde giden gemi görmek

Rüyada denizde giden gemi görmek

Rüyada denizde giden gemi görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, nimetin ve kazancın artacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada denizde giden gemi gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemi denizde gitmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada denizde gemide gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde giden gemi görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gitmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada giden gemi görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments