Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada denizde giden gemi görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulur.

Rüyada denizde gemide gitmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada gemi denizde gitmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada denizde gemiyle gitmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek galibiyetlerinin artacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada gemide bir yere gitmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments