Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kazancını çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gitmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada gemi denizde gitmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments