Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide gitmek

Rüyada gemide gitmek

Rüyada gemide gitmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, onu uyaracağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemide gitmek gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Rüyada denizde gemiyle gitmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalettir.

Rüyada gemi denizde gitmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada hızlı giden gemi görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, herkesin önünde olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiyle yurtdışına gitmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemide gitmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemide gitmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sevdiğine kavuşacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide bir yere gitmek aile işlerinin başına geçeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, tabiatı kötü olan kişiye işaret eder.

Rüyada giden gemi görmek kul hakkına girmeyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments