Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde elinle balık tutmak

Rüyada denizde elinle balık tutmak

Rüyada denizde elinle balık tutmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, onları koruyup kollayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalettir.

Rüyada denizde elinle balık tutmak gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Rüyada denizden elle balık tutmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, daha zengin hale geleceğine, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde elle balık tutmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada denizde elinle balık tutmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balığı elle tutmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereden elle balık tutmak olumsuz haberler alacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalettir.

Rüyada elleriyle balık tutmak kırgınların barışacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada balık elle balık tutmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığı elinde tutmak kötü kişilerden uzak durulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments