Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık elle balık tutmak

Rüyada balık elle balık tutmak

Rüyada balık elle balık tutmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, endişelerini silip atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada balık elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada balık elle tutmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalettir.

Rüyada derede elle balık tutmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elinde balık tutmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereden elle balık tutmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret eder.

Rüyada denizde elinle balık tutmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada canlı balığı elle tutmak çok büyük paralar kazanılacağına, kısmetinin açık olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada gölde elle balık tutmak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada elinde canlı balık tutmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments