Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde elle balık tutmak

Rüyada denizde elle balık tutmak

Rüyada denizde elle balık tutmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada denizde elinle balık tutmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden elle balık tutmak hayırlı haberler getireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada denizde elle balık tutmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Rüyada balığı elle tutmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet etmektedir.

Rüyada elle balık tutmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada canlı balığı elle tutmak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık elle balık tutmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, makbul olmayan işler yapacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada canlı balığı elinde tutmak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments