Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleriyle balık tutmak

Rüyada elleriyle balık tutmak

Rüyada elleriyle balık tutmak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada elleriyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Rüyada elinde balık tutmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada gölde elle balık tutmak daha pozitif biri olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada balığı elinde tutmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada balığı elle tutmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada denizden elle balık tutmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalet eder.

Rüyada canlı balığı elinde tutmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak küs arkadaşların barışacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada balıkları elle tutmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments