Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak

Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak

Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada şeytan öldürmeye çalışmak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanı öldürmeye çalışmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, insanlarla iç içe olacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Rüyada insanları kurtarmaya çalışmak işini layığı ile yerine getireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işarettir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birini kurtarmaya çalışmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments