Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini denizde boğulurken görmek

Rüyada kendini denizde boğulurken görmek

Rüyada kendini denizde boğulurken görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, karamsarlığa düşeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada kendini denizde boğulurken gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin denizde boğularak öldüğünü görmek yeni işlere gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada denizde boğularak ölmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini denizde boğulduğunu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada denizin içinde boğulmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments