Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tutamamak

Rüyada balık tutamamak

Rüyada balık tutamamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işarettir.

Rüyada balık tutamamak gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada balık tutamamak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Rüyada denizde balık tutamamak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına inanılır.

Rüyada bir tutam saç kesmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tutam saçın koptuğunu görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elini tutamamak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada olan bir tutam saç görmek sevinç ve sürura, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments