Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı denizde görmek

Rüyada timsahı denizde görmek

Rüyada timsahı denizde görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kimseyle konuşmayacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahı denizde gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, insanların alım gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada denizde timsahlar görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada denizde timsah görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz içinde timsah görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada deniz ve timsah görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet eder.

Rüyada denizde yavru timsah görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments