Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde timsah görmek

Rüyada denizde timsah görmek

Rüyada denizde timsah görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalet eder.

Rüyada denizde timsah gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Rüyada timsahı denizde görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Rüyada denizde yavru timsah görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde timsahlar görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına yorulur.

Rüyada deniz timsah görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına tabir olunur.

Rüyada denizde timsah görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, üzeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments