Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek fıtığı görmek

Rüyada göbek fıtığı görmek

Rüyada göbek fıtığı görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet eder.

Rüyada göbek fıtığı gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada göbek fıtığı görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çocuk sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada fıtık olduğunu görmek küslerin ve dargınların barışacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada kasık fıtığı görmek endişelerin sona ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada fıtık görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments