Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide bir yere gitmek

Rüyada gemide bir yere gitmek

Rüyada gemide bir yere gitmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha güzelleşeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, nitelik ve farklılık geleceğine alamet eder.

Rüyada gemide bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada gemide bir yere gitmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gemiyle bir yere gitmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada giden gemi görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde gemide gitmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada gemiyle hacca gitmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide hızlı gitmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hızlı giden gemi görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments