Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar çektirmek

Rüyada anahtar çektirmek

Rüyada anahtar çektirmek düşünmeden hareket edeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye işarettir.

Rüyada anahtar çektirmek gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada anahtar çektirmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kimseye minnet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağrıyan dişi çektirmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, daha yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada besmele çektiğini görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek verimin kaçacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada etek çeket giymek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlam dişi çektirmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işarettir.

Rüyada köpek dişini çektiğini görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments