Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek dişini çektiğini görmek

Rüyada köpek dişini çektiğini görmek

Rüyada köpek dişini çektiğini görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, heveslerinin de azalacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada köpek dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Rüyada köpek dişi çektirmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek dişini çektiğini görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada dişi çektirmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, başarılarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişini çektirmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, yeni denemelerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada birinin dişini çektirdiğini görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada üst azı dişi çektirmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada dişini çektiğini görmek o kimselerden menfaat göreceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dişini çektiğini görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments