Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besmele çektiğini görmek

Rüyada besmele çektiğini görmek

Rüyada besmele çektiğini görmek şifa edineceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunların üstüste geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalettir.

Rüyada besmele çektiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız daha fazla uzlaşmacı olmanız gerekebilir.

Rüyada birinin besmele çektiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Rüyada besmele çeken birini görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada besmele çektiğini görmek üstün başarılar alacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada besmele getirmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, güzel bir haber almaya inanılır.

Rüyada korkuyla besmele çekmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı besmeleyle kovmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada besmele çekerek şeytanı kovmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkup besmele çekmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments