Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek

Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek

Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin diş çektirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu sizi yorabilir.

Rüyada bütün dişleri çektirmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada diş çektireceğini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek sözlerinden çıkmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada alt azı diş çektirmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada dişlerini çektirmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada doktora diş çektirmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments