Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz simiti görmek

Rüyada deniz simiti görmek

Rüyada deniz simiti görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, geçim derdi yaşayacağına, dertlerden kurtulmaya, maddi gücünü yitireceğine, durumun değişmesine alamet eder.

Rüyada deniz simiti gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada deniz simiti görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, makamının tehlikeye gireceğine, günahkâr olacağına delalettir.

Rüyada denizde can simidi görmek onu hayallerine kavuşturacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet eder.

Rüyada denizde simitle yüzmek işsiz ise işe gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada simit almak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine inanılır.

Rüyada simit toplamak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, umutlarının söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit satan görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada simitçiden simit almak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işarettir.

Rüyada ölüden simit almak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, ev sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments