Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simitçiden simit almak

Rüyada simitçiden simit almak

Rüyada simitçiden simit almak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, borcunu ödeyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada simitçiden simit almak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada simit dükkanı görmek çok büyük destek vereceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü simit görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sorunları başarıyla çözmeye delalettir.

Rüyada can simiti görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bayat simit görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada fırında simit görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit ekmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yarım simit görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada simit toplamak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, belaya ve derde düşeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments