Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde simitle yüzmek

Rüyada denizde simitle yüzmek

Rüyada denizde simitle yüzmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde simitle yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Rüyada denizde simitle yüzmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada can simidiyle yüzmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, günbegün kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada simitle yüzmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz simiti görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizde can simidi görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle denizde yüzmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada siyah denizde yüzmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, onlar tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde yüzmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments