Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar birine vermek

Rüyada anahtar birine vermek

Rüyada anahtar birine vermek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar birine vermek gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Rüyada evin anahtarını değiştirmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada anahtar takımı bulmak zenginliğe kavuşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Rüyada anahtar atmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada anahtar çektirmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boynunda anahtar görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde anahtar görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Rüyada anahtar göbeği görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalet eder.

Rüyada su içinde anahtar görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, az çalışarak çok gezeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments