Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda anahtar görmek

Rüyada boynunda anahtar görmek

Rüyada boynunda anahtar görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada boynunda anahtar gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada boynunda anahtar görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna anahtar takmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın boynuna sarıldığını görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz boydan elbise giymek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy aynası görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet eder.

Rüyada boynunda kuran görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada boydan ayna görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments